İSTANBUL / ESENLER - Atatürk Anadolu Lisesi

Şbt

Okulumuz öğrencileri öğretmenleri Sena Yalman, Vildan Yılmaz ve Merve Kılıçtaş eşliğinde Rahmi Koç Müzesi'ne bir gezi gerçekleştirdiler, gezerek öğrendiler.

Sevgili öğrencilerimiz;

İkinci dönemin birinci sınavları, 25 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında yapılacaktır.

Uygulamalı derslerin sınavları (Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar ve Müzik) ilgili derslerin öğretmenleri tarafından belirlenecek olup 3 Nisan'a kadar tamamlanacaktır.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Şbt

Dersler 07.10'da başlayacak olup 12.00'de tamamlanacaktır.

Ock

Sevgili öğrencilerimiz, Şubat dönemi sorumluluk sınavları, 7-13 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınavlara okul üniformalarıyla gelmeniz gerekmektedir.

Resim dersi sınavı için sınav içeriğine uygun bir kalem getirmelisiniz.

Sınavlarla ilgili detaylara aşağıdaki linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz.

3. katta gerçekleştirilecek olan sınavlarınızda başarılar dileriz.

Ock

Okulumuzda karne töreni 19 Ocak 2024 günü saat 10.30'da yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz..

Ara

Birinci dönem ikinci sınavlarına girmeyen raporlu öğrencilerimize yönelik mazeret sınavları 4 - 9 Ocak tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara

Sevgili öğrencilerimiz;

Birinci dönemin ikinci sınavları, 25 Aralık - 2 Ocak tarihleri arasında yapılacaktır.

Uygulamalı derslerin sınavları (Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar ve Müzik) ilgili derslerin öğretmenleri tarafından belirlenecek olup 2 Ocak'a kadar tamamlanacaktır.

Kas

Öğrencilerimiz, binlerce yıllık medeniyetlere ait eserleri, arkeolojik buluntuları inceleyerek kültürlerarası iletişim ve etkileşime yönelik bir deneyim yaşadılar.

Kas

Ebediyete intikalinin 85. yıldönümünde Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Anma etkinlikleri kapsamında okulmuzun konferans salonunda gerçekleştirilen törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Birinci dönem birinci sınavlarına girmeyen raporlu öğrencilerimize yönelik mazeret sınavları 20 - 23 Kasım tarihleri arasında yapılacaktır.